Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/harms-as.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Harms A/S har eksisteret siden 1978 og har gennem alle årene stået for godt håndværk og kvalitet. I dag er det ægteparret Henrik og Majbrit Jacobsen, der ejer Harms A/S, og de var begge to meget bevidste om det gode renomme, da de for snart 10 år siden købte virksomheden. De købte ikke bare en virksomhed med nogle maskiner og medarbejdere, men de ‘købte’ også en lang række kunder, som havde store forventninger til de nye ejere.

Heldigvis har de nye ejere formået at holde et højt niveau, beholde både en del af medarbejdere og kunder, og i dag fremstår virksomheden effektiv, dynamisk og har heldigvis travlt trods et til tider svært marked.

Har du et byggeprojekt, som Harms A/S kan hjælpe dig med, så ring til direktør Henrik Jacobsen på tlf. 5628 5420 og aftal et uforpligtende møde.

 

Vores værdier

Harms A/S har siden starten i 1978 stået for kvalitet og ansvarsbevidsthed. Det kommer naturligvis til udtryk i de opgaver, vi leverer, men også løbende i den måde, vi samarbejder på. Vi er hele tiden opmærksomme på de andre deltagere i et projekt og forsøger at inddrage alle i de relevante procedurer. Det er vores erfaring, at man kommer længst med grundig planlægning, stor omhu ned i den mindste detalje og stor respekt for både tid og økonomi. Vi bestræber os samtidig på at skabe gode forhold for vores medarbejdere, så vi ved, at de står 100% bag den virksomhed, de arbejder for.

Vores mission

At skabe gode, solide løsninger, der er med til at få tingene til at fungere – uanset om det er veje eller forskellige dele af et omfattende forsyningsnet. Vi skal få tingene til at ske på en effektiv og planlagt måde, så alle er med på, hvad der skal ske – og hvorfor. Vi skal desuden være opmærksomme på miljø og hensynet til medarbejdere – både egne og dem på de pladser og virksomheder, vi arbejder sammen med.

 

Vores vision

Vi arbejder på at være det helt naturlige valg til de opgaver, vi er bedst til – veje og forsyning, herunder især vand til og fra. Vi ønsker at være kendt for kvalitet, overblik og fleksibilitet. Vi ønsker at fremstå for en solid og grundig virksomhed, men også som en virksomhed, der kan byde ind med gennemtænkte løsninger og som har evnen til at føre dem ud i livet. Vi vil desuden gerne være kendt for entreprenørvirksomheden, der tænker miljø med i vores løsninger. Og så skal vi kende vores værdi, både i forhold til vores kunder og for samfundet generelt.

 

Ansvar

Vi er i høj grad bevidste om, at vores arbejde har en indvirkning på vores samfund og miljø. Derfor har vi fokus på dette i alle dele af vores arbejdsprocesser – fra planlægning til udførsel og opfølgning. Vi sætter miljø, sundhed, sikkerhed og menneskerettigheder i centrum.

 

Åbenhed

Vi værdsætter relationer og kommunikation baseret på integritet, samarbejde og gennemsigtighed i forhold til vores medarbejdere, kunder, leverandører, myndigheder og samfundet i almindelighed.

Referencer

Harms A/S har over 30 års erfaring i alt, og heraf har Henrik og Majbrit Jacobsen stået som ejere i over 10 år. Det har givet en lang række gode referencer.

Se nogle af dem her.

Det siger vores kunder

Vi har brugt Harms A/S gennem flere år og ved, at der altid er styr på både de store linjer og de små detaljer. Det giver ro i maven.

KONTAKT

Har du et byggeprojekt som vi kan hjælpe dig med, så ring til Henrik Jacobsen på

Tlf. 5628 5420

Eller send en mail her