Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/harms-as.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Kloak og brugsvand

Et stort befolkningstal på få kvadratkilometer og ustabile vejrforhold stiller store krav til både kloakering, overløb og forsyning af brugsvand. Harms A/S udfører bl.a. store kloakanlæg for en række kommuner og det offentlige samt står for både renovering og opførsel af nye kloakanlæg. Vi planlægger og udfører desuden anlæg til fremføring af brugsvand for større private og offentlige bygherrer og selskaber.

Fokus på miljøet

Ud over en lang række formelle krav i forhold til kravsspecifikationer og byggereglementer, så forsøger vi i vid udstrækning at indtænke hensynet til miljøet i de opgaver, hvor vi selv har indflydelse i planlægningsfasen. Det kan dels være et spørgsmål om ressourcer, der bruges til at løse en opgave, dels om selve behandlingen af f.eks. drikkevand.

Medlem af Dansk Byggeri

Harms A/S er autoriseret kloakmester med godkendt kvalitetssystem samt medlem af Dansk Byggeri. Det giver vores kunder størst mulig sikkerhed for veludført arbejde og overholdelse af samtlige regler og krav i forbindelse med en opgave.

Referencer

Harms A/S har over 30 års erfaring i alt, og heraf har Henrik og Majbrit Jacobsen stået som ejere i over 10 år. Det har givet en lang række gode referencer.

Se nogle af dem her.

KONTAKT

Har du et byggeprojekt som vi kan hjælpe dig med, så ring til Henrik Jacobsen på

Tlf. 5628 5420

Eller send en mail her