Warning: A non-numeric value encountered in /home/customer/www/harms-as.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5752

Vejbyggeri

Harms A/S udfører bl.a. vejanlæg for kommuner, stat og grundejerforeninger. Vi kan være med fra start omkring rådgivning af materialer, tidsplan, underleverandører og selve udførselen. Det er blevet til mange kilometer vej gennem årene, herunder både flere rundkørsler, nye vejstrækninger samt anlægning af helt nye boligområder.

Totalentreprise

Under referencer kan du læse om nogle af de vejprojekter, som vi har været en del af. Det har været alt fra vejstrækninger, rundkørsler og forskellige områder i forbindelse med nybyggeri og renovering af erhverv og beboelsesområder. Harms A/S kan gå ind i den slags projekter på flere niveauer – både som underleverandør i samarbejde med bygherre og rådgiver, men også som rådgivende virksomhed. Vores erfaring på områderne kan være med til at skabe de rigtige forudsætninger for en given opgave, og samtidig kan vores erfaring og viden give de ønskede resultater ud fra planer og budgetter.

Referencer

Harms A/S har over 30 års erfaring i alt, og heraf har Henrik og Majbrit Jacobsen stået som ejere i over 10 år. Det har givet en lang række gode referencer.

Se nogle af dem her.

KONTAKT

Har du et byggeprojekt som vi kan hjælpe dig med, så ring til Henrik Jacobsen på

Tlf. 5628 5420

Eller send en mail her